Cadavrul judecătorului iranian mort la București a ajuns la Teheran. Mister în România

Cadavrul judecătorului iranian mort la București a ajuns la Teheran. Mister în România

Pe 19 iunie, singurul client al hotelului "Duke" de pe bulevardul Dacia din București se arunca de la etajul al șaselea printre balustradele scărilor interioare și murea zdrobit la impactul cu podeaua. În dimineața zilei de 22 iulie, cadavrul acestuia ajungea la Teheran, dezvăluie  Newsweek România .

Anunțul a fost  făcut  de agenția de presă IRIB (Islamic Republic of Iran Braodcasting) News, potrivit căreia, din datele Parchetului din Teheran, cadavrul ar fi ajuns la Teheran din România după ce a trecut prin Turcia.

Conform știrii menționate, urmează ca autoritățile iraniene să decidă cauza morții acestuia. 

Autoritățile din România nu au comunicat nimic în legătură cu transferul cadavrului și nici cu ancheta, secretomania fiind cuvântul de ordine atât în Poliție, cât și în Parchet.

După cum Newsweek România a arătat, căderea de la etajul șase al hotelului "Duke" de pe bulevardul Dacia a judecătorului iranian Gholam Reza Mansouri ridică mai multe semne de întrebare pentru autoritățile române. S-a aruncat, a fost aruncat sau a fost predat viu, în care caz, cui a fost predat?


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”