Cadavrul unei românce, găsit în canalul unei centrale electrice din Italia. Cum ar fi murit

Cadavrul unei românce, găsit în canalul unei centrale electrice din Italia. Cum ar fi murit

O dramă cutremurătoare s-a desfășurat în provincia Torino, regiunea Piemont, unde o femeie de 63 de ani, originară din România și-a găsit sfârșitl. Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, 16 noiembrie, când femeia ar fi plecat să culeagă ciuperci.

Tereza Daviduță ar fi murit înecată FOTO Știri Diaspora

Este vorba despre Tereza Daviduță, care lucra ca îngrijitoare în Italia. După ce nu s-a întors acasă, îngrijorați de absența prelungită, apropiați Terezei au alertat autoritățile, notează Știri Diaspora.

Din păcate, căutările s-au încheiat cu descoperirea cadavrului său . Se pare că femeia ar fi alunecat în canalul care alimentează centrala electrică Savonera din Arè di Caluso.

Ipoteza unui accident

Anchetatorii consideră, în urma investigațiilor inițiale, că este vorba despre un accident. Este posibil ca Tereza să fi alunecat și, fiind incapabilă să se ridice, să fi sfârșit înecată. Chiar dacă punctul său de plecare inițial nu a fost confirmat, se presupune că este în aval de locul unde a fost descoperit trupul neînsuflețit, în zona unde există grile menite să filtreze debitul apei.

Carabinierii nu bănuiesc că ar fi suferit o moarte violentă . Autopsia, dispusă de Procuratura din Ivrea, a confirmat cauza decesului drept înec și nu a identificat nicio fractură pe corpul femeii.

Rezultatele detaliate ale autopsiei, de vinerea trecută, au confirmat moartea prin înec. Nu s-au constatat semne de violență, susținând astfel concluziile examinării preliminare ale medicului legist.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”