Cadou „otrăvit” pentru Ianis Hagi. Gestul făcut de antrenorul lui Alaves

Cadou „otrăvit” pentru Ianis Hagi. Gestul făcut de antrenorul lui Alaves

Ianis Hagi a împlinit duminică 25 de ani, iar conducerea lui Deportivo Alaves i-a urat La mulți ani într-un mod frumos, numindu-l ”magicianul nostru” și ”posesorul baghetei”. Însă, pe seară, antrenorul i-a oferit un cadou ”otrăvit”: l-a uitat pe banca de rezerve.

Ianis Hagi nu a mai prins echipa la Deportivo Alaves. Foto Facebook

Ianis Hagi venea la formația de club după o prestație excelentă la naționala României, contra Andorrei, meci în care a fost MVP. Însă acest lucru nu l-a impresionat pe antrenorul său de la Alaves, care a ales să nu-l folosească deloc în întâlnirea din deplasare, cu Villarreal, într-o partidă contând pentru runda cu numărul 10 din LaLiga.

Internaționalul român, lăudat de club înaintea confruntării cu ”Submarinul galben”, a început confruntarea pe banca de rezervă. Până la final, Hagi nu a mai fost introdus, nebifând niciun minut de ziua sa. Partida s-a încheiat 1-1, trupa lui Ianis deschizând scorul, în minutul 48, prin Samu (și el venit cu gol de la echipa națională), iar gazdele au restabilind egalitatea, în minutul 65, din lovitură de la 11 metri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?