Cadouri de Moș Nicolae

Cadouri de Moș Nicolae

În fiecare zi poți dărui și nu ai nevoie de un motiv pentru a face un cadou. Cu toate acestea oamenii așteaptă aniversările, zilele onomastice și sărbătorile de iarnă. Luna decembrie este numită luna cadourilor, iar prima ocazie de a dărui este de Moș Nicolae, pe 6 decembrie. Cu toții ne punem întrebarea: Ce cadouri să facem de Moș Nicolae? Am realizat o listă cu idei de cadouri pentru această zi.

Ceas smartwatch

Pe lângă telefon, smartwatch-ul a devenit cel mai bun prieten. Pentru persoanele active, cu un stil de viață dinamic, smartwatch-ul este cel care te cunoaște cel mai bine. Îl poți personaliza în funcție de ținută sau de activitățile pe care le ai în acea zi. Dacă îți place mișcarea, poți alege un model ale cărui curele se pot schimba și îl poți adapta stilului tău. Materialele din care sunt confecționate smartwatch-urile sunt de înaltă calitate și te poți bucura de funcționalitatea puternică și intuitivă.

Pentru o persoană care se plânge de episoade de insomnie, smartwatch-ul măsoară durata și calitatea somnului, dar te ajută să-ți stabilești și obiectivele legate de sănătate. Folosește-l atunci când faci antrenamente și poți afla informații despre grăsimea corporală, mușchi, sau apa din organism.

Un smartwatch îți reamintește că ai petrecut prea mult timp în fața monitorului și este timpul pentru pauză. Numără pașii și îți arată caloriile consumate în timpul activităților fizice pe care le întreprinzi. Monitorizează rutina și îți oferă acces la aplicațiile tale, dar are și o compatibilitate bună cu alte dispozitive care utilizează sistemul Android/iOS.

Căști Bluetooth

Căștile cu fir devin istorie. Căștile Bluetooth sunt foarte practice, iar tu scapi de grija firelor care ți se încurcă în păr sau în haine. Firul se rupe în timp, iar acestea trebuie schimbate des, în comparație cu cele bluetooth care au o durată mare de viață, se încarcă la fel ca și telefonul tău, iar autonomia lor este de până la 7 zile.

Poți alege din cele două modele: căști on ear sau over ear. Dacă ești pasionat de jocuri, alege căștile de gaming wireless și simte adrenalina jocului la intensitate maximă.

Sunetul clar și echilibrat, perfect pentru a asculta muzica preferată în timpul alergării sau în spațiile aglomerate, pentru a acoperi zgomotul din jurul tău. Acestea sunt realizate din materiale speciale care sunt rezistente la transpirație. Depinde de tine ce fel de model alegi, un model care să se potrivească stilului tău.

Boxă portabilă

În ultimii ani, boxele portabile au înlocuit sistemele audio. Fie că mergi la un picnic sau ești acasă și vrei să asculți muzica la un volum mai ridicat, conectezi boxa prin bluetooth și ai muzica preferată. Dimensiunea redusă le face pe acestea ușor de transportat sau depozitat. Are o autonomie a bateriei mare și îți oferă mai mult timp pentru distracție sau relaxare.

Muzica ambientală poate fi mai ușor redată când ai o boxă portabilă, iar petrecerea începe mai repede atunci când muzica în trend se aude la volum ridicat. Plasează boxa în centrul petrecerii și toată lumea va simți vibrația muzicii.

Lego

Lego este cel mai iubit joc de construcții din lume. Să construiești alături de cei mici poate fi o modalitate distractivă, dar și un timp de calitate petrecut împreună. Îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de coordonare, dar și imaginația și creativitatea.

În funcție de vârsta copilului poți alege un joc simplu, cu mai puține piese și ușor de asamblat, Lego Duplo. Acesta este recomandat de la vârstă de 1 an. Pentru preșcolari poți trece la categoria de jocuri Lego City cu mai multe piese și personaje din desenele animate pe care copiii le îndrăgesc.

Jocul Lego nu mai considerat doar un simplu joc de construcție. Lego Technic este îndrăgit atât de copii, cât și de adulți, iar din cele peste 3000 de piese se realizează adevărate opere de artă. Seturile constituie o provocare chiar și pentru constructorii cu experiență, piesele înfățișează cele mai complexe componente mecanice: cutii de viteze, motoare, sau sisteme de direcție asemănătoare celor din realitate.

Barbie

Barbie este păpușă cea mai iubită, păpușa tuturor generațiilor. Orice fetiță cunoaște păpușă cu părul blond, o întruchipare a perfecțiunii. Indiferent de generație, Barbie va fi mereu la modă, dorită de orice fetiță. Este prima păpușă care le permite fetițelor să se joace de-a adulții. Cu timpul, Barbie a depășit tărâmul magic și are propria familie alături de Ken.

Cum alegem păpușă Barbie potrivită? La fel ca și în cazul celorlalte jocuri, acestea trebuie alese în funcție de vârsta copiilor. Păpușile Barbie conțin și articole suplimentare sau mici piese care ar putea fi înghițite. De aceea vârsta recomandată este de peste 3 ani +. Lumea Barbie le deschide copiilor o lume cu povești nelimitate.

Indiferent de valoarea cadoului, alege să dăruiești din suflet, să împarți bucurii celor mici și celor mari, și nu uita să te incluzi pe listă și pe tine.


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...