Cadru universitar, reținut pentru o crimă comisă acum 18 ani

Cadru universitar, reținut pentru o crimă comisă acum 18 ani

Procurorii criminaliști l-au reținut marți pe Dan Păcurariu, cadru universitar, în vârstă de 55 de ani, pentru o infracțiune de omor care a avut loc în 1998.

"În noaptea de 26 — 27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuința victimei Mihaela Fulga, în vârstă de 30 de ani, situată în București, sector 3, inculpatul a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebită, cauzându-i în această modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul — victima a fost descoperită, în stare de putrefacție, în seara zilei de 29 iunie 1998", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București remis marți AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a fost comisă în contextul degradării relației dintre cei doi, ca urmare a manifestărilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv.

Profesorul o urmărea pe victimă la locurile de muncă, pe stradă, o aștepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent cu scopul de a verifica unde este și la ce oră ajunge acasă etc.

Omorul a fost disimulat în jaf, mai precizează anchetatorii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren