CÂH! TROMPETA, limbuită de Radu Tudor la Antena3: Vă văd PREȘEDINTE!

CÂH! TROMPETA, limbuită de Radu Tudor la Antena3: Vă văd PREȘEDINTE!

Momente de-a dreptul scârboase la Antena3 duminică după-amiază! Radu Tudor nu mai ostenea din limbi la adresa Trompetei. Care, probabil, pe sub măsuță, avea icneli de plăcere... 

„Aveți o imagine puternică, o notorietate uriașă, iar un mandat bun de primar v-ar putea împinge ca opțiune pentru Presedinție. Eu, unul vă văd președinte!”, i-a spus Radu Tudor primarului Capitalei, într-o emisiune în care Trompetei i s-au lăudat permanent „realizărili”. „Sunteți o mână de femeie forte”, a concluzionat, apocaliptic, Radu Tudor. 

Radu Tudor a insistat, duminică după-amiază, ca musai, proaspăt aleasa Trompetă, să candideze la Președinție în 2019.

Iar Trompeta nu a negat această posibilitate. Mai mult, a lăsat de înțeles că ar face față. Și și-a dat și ea niște limbi: „Doar Dumnezeu stie ce se va intampla in 2019. Dumnezeu a stiut ca eu o sa ajung primar, ceea ce eu nu am stiut, bucurestenii nu au stiut. Ceea ce am dovedit ca senator, ca secretar de stat in guvernului lui Mugur Isarescu, este ca am fost un om cinstit, fara o agenda personala”.

In emisiune a intervenit telefonic si presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a fost nevoit sa raspunda daca PSD o ia in calcul pe Firea pentru prezidentiale. Dragnea a cam închis subiectul!

"Este mult prea devreme să discutăm asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci când împreună am hotărât această candidatură (n.r. la Primăria Generală a Capitalei), nu cred că ne-ar da această posibilitate, pentru că respectăm foarte mult bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva. Dar, repet, mai este mult până atunci", a spus Liviu Dragnea.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

4 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

5 Irina Rimes, în călduri?