CÂH! TROMPETA, limbuită de Radu Tudor la Antena3: Vă văd PREȘEDINTE!

CÂH! TROMPETA, limbuită de Radu Tudor la Antena3: Vă văd PREȘEDINTE!

Momente de-a dreptul scârboase la Antena3 duminică după-amiază! Radu Tudor nu mai ostenea din limbi la adresa Trompetei. Care, probabil, pe sub măsuță, avea icneli de plăcere... 

„Aveți o imagine puternică, o notorietate uriașă, iar un mandat bun de primar v-ar putea împinge ca opțiune pentru Presedinție. Eu, unul vă văd președinte!”, i-a spus Radu Tudor primarului Capitalei, într-o emisiune în care Trompetei i s-au lăudat permanent „realizărili”. „Sunteți o mână de femeie forte”, a concluzionat, apocaliptic, Radu Tudor. 

Radu Tudor a insistat, duminică după-amiază, ca musai, proaspăt aleasa Trompetă, să candideze la Președinție în 2019.

Iar Trompeta nu a negat această posibilitate. Mai mult, a lăsat de înțeles că ar face față. Și și-a dat și ea niște limbi: „Doar Dumnezeu stie ce se va intampla in 2019. Dumnezeu a stiut ca eu o sa ajung primar, ceea ce eu nu am stiut, bucurestenii nu au stiut. Ceea ce am dovedit ca senator, ca secretar de stat in guvernului lui Mugur Isarescu, este ca am fost un om cinstit, fara o agenda personala”.

In emisiune a intervenit telefonic si presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a fost nevoit sa raspunda daca PSD o ia in calcul pe Firea pentru prezidentiale. Dragnea a cam închis subiectul!

"Este mult prea devreme să discutăm asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci când împreună am hotărât această candidatură (n.r. la Primăria Generală a Capitalei), nu cred că ne-ar da această posibilitate, pentru că respectăm foarte mult bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva. Dar, repet, mai este mult până atunci", a spus Liviu Dragnea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...