Călăraşi: Bărbat arestat preventiv pentru trafic de minori şi act sexual cu o minoră

Călăraşi: Bărbat arestat preventiv pentru trafic de minori şi act sexual cu o minoră

Un bărbat a fost arestat preventiv, marţi, pentru trafic de minori şi act sexual cu o minoră, fiind suspectat că, prin ameninţări şi agresiuni fizice, a determinat o tânără să întreţină relaţii sexuale contra-cost cu mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT - Biroul Teritorial Călăraşi, "la jumătatea lunii mai 2020, inculpatul a recrutat o persoană vătămată minoră, prin metoda 'loverboy', în scopul exploatării acesteia prin determinarea la practicarea prostituţiei".

"Prin utilizarea de promisiuni, dar şi prin ameninţări şi agresiuni fizice, a determinat-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale contra cost cu mai multe persoane. Totodată, în perioada mai-iulie 2020, inculpatul a întreţinut la rândul său relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră", se arată în comunicat.

Procurori ai DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Călăraşi au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost pus în aplicare un mandat de aducere pe numele suspectului, iar Tribunalul Călăraşi a dispus, marţi, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii precizează că tânăra exploatată sexual a beneficiat consiliere psihologică în timpul anchetei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro