Călin Bibarț, director în cadrul Romsilva, preia de luni conducerea interimară a Regiei

Călin Bibarț, director în cadrul Romsilva, preia de luni conducerea interimară a Regiei

Directorul Departamentului Informatică, Strategii și Comunicare din cadrul RNP Romsilva, Călin Bibarț, va prelua începând de luni, cu titlu de interimat, atribuțiile de director general al Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, urmând să ocupe această funcție până la organizarea unui concurs.

Surse din interiorul Romsilva susțin că numirea lui Călin Bibarț a fost decisă în cadrul Consiliului de Administrație al regiei, în contextul în care actualului director general, Adam Crăciunescu, i se încheie mandatul.

În vârstă de 44 de ani, Călin Bibarț este de profesie inginer silvic. După absolvire Facultății de Silvicultură din Brașov, a lucrat o scurtă perioadă la un ocol silvic de la Direcția Silvică Cluj. S-a transferat la Arad, unde a fost pe rând, șef de district, șef de ocol la Lipova, în perioada 2005-2009 și în perioada 2012-2015. Între anii 2009 și 2012 a fost prefect de Arad.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro