Cam ăsta este adevărul...

Cam ăsta este adevărul...

Dacă întrebi un om nevaccinat de ce refuză să se „înțepe”, îți va răspunde că nu are încredere. Și de aici pleacă totul, de la neîncrederea în sistemul de sănătate, în medici, în presa care vântură informațiile despre pandemia Covid-19. Presa mainstream, controlată de corporațiile media, a reușit să atingă un nivel de manipulare nebănuit cu câțiva ani în urmă. Dar, cum exact asta s-a și urmărit, toată propaganda are succes fiindcă satisface fix așa-zisele nevoi ale „omului nou”.

Cine urmărește zilnic buletinele de știri și ține cont de mesajele transmise acolo, va constata că este prins într-un labirint setat special pentru asta. Apare agitația permanentă, iar orele se umplu de coșmaruri. Nevoile reale ale consumatorului de informație nu vor fi satisfăcute, dar cineva tot iese în câștig căci oamenii ajung să fie ținuți într-o stare perpetuă de confuzie și lehamite. Pentru cine nu știe, mass-media mainstream corporatistă servește intereselor unei elite care controlează lumea până în cel mai mic detaliu.

Aceleași subiecte plimbate de la o televiziune la alta

Nu-i de mirare că subiectele plimbate de la o sursă la alta sunt mereu aceleași, de la cât de afectată este lumea de Covid-19 și până la amenințările Rusiei și/ sau Chinei. Scopul urmărit este acela de a deveni fiind anxioase, întrebându-ne dacă în prezent există vreun contrast între lumea reală și cea aparentă. Controlul lingvistic și vizual al minții este rațiunea sub care s-a activat această putere (presa mainstream), iar frica este tactica preferată.

Într-un recent articol de impact, cunoscutul jurnalist canadian Eva Bartlett, care s-a remarcat transmițând de pe fronturile din Siria și Gaza, arată cum informațiile despre Covid-19 aruncate pe piață de mass-media mainstream au dus la o creștere dramatică a cazurilor de anxietate, mulți oameni trăind în continuare sub o stare de panică. Acest lucru nu este în niciun caz un accident. Frica imobilizează și face imposibilă gândirea clară.

Noua ordine digitală și transhumanismul

Noua ordine digitală despre care se tot vorbește de ceva vreme este lumea teleconferințelor și a vieții în online. Este despre dispariția existenței spațiului fizic, a timpului și, în final, a oamenilor. Este despre o lume în care strângerea mâinilor, ca un gest de salut, devine un act disident. O lume bântuită de spectre mascate, cuvinte distorsionate și imagini care pot apărea și dispărea într-o nanosecundă. Va fi un adevărat spectacol de magie.

Într-o societate controlată de înalta tehnologie (Inteligență Artificială), singurătatea va fi răspândită peste tot. Deja tehnologia IT a sechestrat oamenii în spatele ecranelor (tv, laptop sau smartphone), iar în curând se vrea închiderea acestui cerc. Tot acest plan a primit și un nume – Marea Resetare.

Ce se urmărește

Elitele s-au concentrat zeci de ani pe dezvoltarea tehnologiei care invadează și distruge spațiul privat interior al oamenilor, unde se află libertatea de a gândi și de a decide. De ce se vrea asta? Pentru că atunci când dimensiunea interioară a existenței umane este complet pierdută, nu va mai fi nicio modalitate de a critica lumea exterioară, de a te ridica împotriva politicului și a structurii sociale. Disidența devine o amintire, va fi fost cândva o pasiune inutilă, de pe vremea când oamenii se identifică cu socialul. Natura umană nu se schimbă, însă structurile sociale și noua ordine digitală pot și vor fi folosite pentru a distruge bunătatea oamenilor.

Cândva, oamenii se așezau împreună și stăteau de vorbă, împărtășindu-și gândurile și sentimentele. „Conspirau” într-un mod cât mai natural, fără teamă că ar fi spionați electronic. Azi, fiecare ține privirea în jos… își verifică telefonul mobil, scrie Nicholas Cezar pe National.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu