„Cam dezbrăcată. Zic...”/Elena Gheorghe, tamponată pentru o ținută ușor provocatoare...

„Cam dezbrăcată. Zic...”/Elena Gheorghe, tamponată pentru o ținută ușor provocatoare...

Cântăreața Elena Gheorghe se află în vacanță, alături de soțul ei și de cei doi copii și a avut o apariție spectaculoasă.

Ea a îmbrăcat o rochie de seară foarte sexy, care i-a lăsat la vedere picioarele și umerii. Deși majoritatea fanilor au apreciat ținuta ei, cântăreața de 38 de ani a primit și mustrări. Una dintre ele chiar destul de complexă.

"Elena, ești superbă, dar ar trebui să fii mai decentă!

Tu ești un model pentru multe adolescente din ziua de astazi, de aceea, în orice ținută ai fi îmbrăcată, fii mereu elegantă, rafinată și decentă!

Ai o familie minunată, iar tatăl tău este slujitorul lui Dumnezeu, deci ținuta vestimentară a ta trebuie să fie demnă de admirat, atât pentru adolescente, cât și pentru mamele de aceeași vârstă cu tine", i-a scris o femeie în comentarii.

Mama artistei este cântăreața Marioara Man Gheorghe, iar tatăl ei, care a stat mai departe de lumina reflectoarelor, este preot.

  • Cam dezbrăcată. Zic.....
  • Tot mai dezbrăcată!
  • O rochiță mizerabilă. D-NA ma dezamăgiți cu această ținută .De ce va arătați public parte din formele feminine fizice?Astea sa le arătați bărbatului dv în pat.O cântăreața ca dv . nu ar trebui să arate public ca o femeie de moravuri ușoare. Ce doriți sa ne arătați? Ca nu aveți altceva de arătat?, au fost alte comentarii...


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat