Camelia Potec, realeasă preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, realeasă preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Fosta înotătoare Camelia Potec a fost realeasă în funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, marţi, în cadrul Adunării Generale de alegeri a forului naţional, desfăşurată la Complexul Olimpic ''Sydney 2000'' de la Izvorani, potrivit site-ului oficial al organizaţiei.

Campioana olimpică de la Atena este aleasă în această funcţie, pe care o ocupă din 2013, pentru a treia oară consecutiv.

Alături de Camelia Potec, echipa aleasă tot cu unanimitate de voturi este compusă din vicepreşedinta Diana Iuliana Mocanu Adetu şi şase membri ai Biroului Federal, Carmen Bunaciu, Răzvan Ionuţ Florea, Ion Bădescu, Dan Ardelean (toţi la înot), Florin Avasiloae (sărituri în apă) şi Marius Mihail Grigore (pentatlon modern). Din Biroul Federal mai fac parte, ca membri de drept, conform statutului FRNPM, Daniela Mihaela Ilieş - contabil şef - şi Silviu Vasile Anastase - antrenor federal de înot.

După alegeri, noul Birou Federal s-a întrunit, tot marţi, în prima sa şedinţă, prilej cu care Matei Giurcăneanu a fost numit în funcţia de secretar general.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor