Camelia Potec, realeasă preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, realeasă preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Fosta înotătoare Camelia Potec a fost realeasă în funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, marţi, în cadrul Adunării Generale de alegeri a forului naţional, desfăşurată la Complexul Olimpic ''Sydney 2000'' de la Izvorani, potrivit site-ului oficial al organizaţiei.

Campioana olimpică de la Atena este aleasă în această funcţie, pe care o ocupă din 2013, pentru a treia oară consecutiv.

Alături de Camelia Potec, echipa aleasă tot cu unanimitate de voturi este compusă din vicepreşedinta Diana Iuliana Mocanu Adetu şi şase membri ai Biroului Federal, Carmen Bunaciu, Răzvan Ionuţ Florea, Ion Bădescu, Dan Ardelean (toţi la înot), Florin Avasiloae (sărituri în apă) şi Marius Mihail Grigore (pentatlon modern). Din Biroul Federal mai fac parte, ca membri de drept, conform statutului FRNPM, Daniela Mihaela Ilieş - contabil şef - şi Silviu Vasile Anastase - antrenor federal de înot.

După alegeri, noul Birou Federal s-a întrunit, tot marţi, în prima sa şedinţă, prilej cu care Matei Giurcăneanu a fost numit în funcţia de secretar general.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…