Camera Deputaților cumpără echipamente de bucătărie în valoare de aproximativ 150.000 de lei, fără TVA

Camera Deputaților cumpără echipamente de bucătărie în valoare de aproximativ 150.000 de lei, fără TVA

Camera Deputaților vrea să cumpere echipamente de bucătărie, mixere, frigidere, cuptoare electrice, mașini de cuburi de gheață, pentru aproximativ 150.000 de lei, fără TVA.

Potrivit unui anunț publicat pe www.e-licitatie.ro, Camera Deputaților achiziționează aparate electrice de uz casnic pentru alimente, la o valoare estimată totală de 149.747 de lei.

Astfel, urmează să fie cumpărate patru cafetiere profesionale de inox, două lăzi frigorifice pentru congelare, un robot de curățat legume (valoare estimată 7.563 de lei, fără TVA), o mașină de cuburi de gheață (valoare estimată 4.200 de lei, fără TVA), un mixer profesional, două mixere de mână, 10 cuptoare cu microunde cu grill (valoare estimată 6.722 de lei fără TVA), 10 frigidere, trei agregate frigorifice (valoare estimată fără TVA de 30.000 de lei), un grătar electric profesional (valoare estimată de aproximativ 10.000 de lei fără TVA), două frigidere profesionale, un cuptor electric (28.151 de lei fără TVA) și un mixer cu trei accesorii (20.588 de lei fără TVA).

Criteriul de atribuire pentru acest contract este prețul cel mai mic, iar data limită de depunere a ofertelor este 31 iulie 2017.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale