CAMERON îi sfidează pe britanici chiar în MOMENTUL DEMISIEI! GESTUL incredibil al premierului care a declanşat Brexit-ul! - VIDEO

CAMERON îi sfidează pe britanici chiar în MOMENTUL DEMISIEI! GESTUL incredibil al premierului care a declanşat Brexit-ul! - VIDEO

Premierul britanic, responsabil în mare parte de convocarea Brexit-ului, nu pare prea afectat de plecarea sa din funcţie. La fianul anunţului, Cameron s-a simţit atât de eliberat încât chiar a început să fredoneze un cântec din desenele animate.

David Cameron, surprins în timp ce fredona un cântec, după anunţul că va părăsi Downing Street 10 - VIDEO (Imagine: AP/ Mediafax Foto)

Totul s-a întâmplat chiar în timpul unei declaraţii de presă în faţa reşedinţei sale oficiale, în care a anunţat că va demisiona din funcţie miercuri seara şi atunci va intra în funcţie un nou prim-ministru. După declaraţie, David Cameron s-a îndreptat spre Downing Street 10, însă chiar înainte de a intra în clădire el a fost auzit fredonând o melodie din Winnie the Pooh.

Filmuleţul a devenit viral în doar câteva ore. Dacă Cameron va comenta momentul, rămâne însă de văzut.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina