Camerun - Brazilia. Africanii părăsesc competiția cu o victorie uriașă împotriva Braziliei

Camerun - Brazilia. Africanii părăsesc competiția cu o victorie uriașă împotriva Braziliei

Camerun a reușit surpriza zilei la Campionatul Mondial din Qatar. Africanii au obținut o victorie de moral cu Brazilia în ultima etapă din grupe.

Camerun - Brazilia 1-0 FOTO EPA

Brazilia își asigurase deja locul în optimi înaintea confruntării cu naționala din Camerun. Cu două victorii împotriva Serbiei și Elveției, brazilienii aveau nevoie doar de un punct pentru a se asigura că nu pierd primul loc în clasament și evita astfel Portugalia în optimi.

La fel ca și în celelalte meciuri din ultimele zile, a fost spectacol total și surprize neașteptate. Camerun a spart gheața în prelungirile meciului prin reușita lui Aboubakar. Deși Brazilia a dominat clar meciul și a avut peste 20 de ocazii importante de a marca, Camerun s-a apărat foarte bine și a reușit să încheie parcursul din Qatar cu o victorie importantă.

Brazilia încheie pe primul loc, deși în prelungiri putea pierde prima poziție dacă Elveția reușea să mai puncteze cel puțin o dată în partida câștigată împotriva Serbiei, scor 3-2.

În optimi, Brazilia va întâlni Coreea de Sud pe 5 decembrie, de la ora 21:00.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava