Camora este indisponibil pentru derby-ul cu Rapid. A fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București

Camora este indisponibil pentru derby-ul cu Rapid. A fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București

Mario Camora (35 de ani), căpitanul campioanei CFR Cluj, a fost internat de urgență în această seară la Spitalul Universitar din București. Jucătorul CFR este suspect de apendicită.

Mario Camora va fi indisponibil cel puțin o lună. Foto: Arhiva Adevărul

În ziua premergătoare derby-ului cu Rapid, din Giulești, fundașul stânga și căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora a acuzat o stare de rău, febră și alte simptome specifice diagnosticului de apendicită. El a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din Capitală. Mario Camora ar prefera să meargă la Cluj-Napoca, pentru a fi operat acolo. Medicii și oficialii lui CFR i-au recomandat să nu riște, dar decizia finală este a jucătorului.

Am discutat cu el, i-am făcut o recomandare să rămână la București, doar că nu pot să decid. Încercăm să îi sugerăm, dar nu putem să îi impunem. Este foarte apropiat de familie și vrea să fie lângă ei. Din ce a discutat cu medicii, i-au spus că este transportabil. Nu știu cum va ajunge la Cluj, cu avionul sau cu mașina. El umblă în picioare acum, el știe cel mai bine nivelul durerilor. A comunicat cu oamenii de la Spitalul Universitar. Eu i-am recomandat să rămână aici, dar mai multe nu pot face. El decide. De îndată ce va ajunge la Cluj va intra în operație,” a declarat Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Prin urmare, Mario Camora va ieși din planurile lui Dan Petrescu aproximativ o lună. El tocmai își revenise după o lovitură primită la genunchiul stâng, în meciul câștigat contra lui U Cluj, scor 2-1, week-end-ul trecut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene