Campania electorală din SUA: Trump este hotărât să nu abandoneze

Campania electorală din SUA: Trump este hotărât să nu abandoneze

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a susținut categoric sâmbătă că nu va abandona cursa, în urma celui mai recent scandal din campania electorală, transmite AFP. "Nu voi renunța niciodată, nicicând", a declarat el pentru Wall Street Journal, adăugând că adversara sa, candidata democrată Hillary Clinton, este "plină de defecte îngrozitoare", motiv pentru care el se bucură de "o susținere formidabilă".

Trump își ceruse scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene într-o discuție despre femei cu un moderator de televiziune.

Cuvintele sale, preluate de presa din întreaga lume, au stârnit numeroase critici, la care s-a adăugat sâmbătă cea a propriului său partener de campanie, Mike Pence, care ar urma să fie vicepreședinte dacă Trump câștigă alegerile din 8 noiembrie. Pence, citat de DPA, a scris pe Twitter: "Ca soț și tată, am fost jignit de cuvintele și acțiunile descrise de Donald Trump în înregistrarea video de acum 11 ani, dată publicității ieri. Nu pot trece cu vederea remarcile sale și nu le pot susține".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Noi reguli la vânzarea sau închirierea locuinţelor. Ce obligaţii pot fi impuse proprietarilor

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…