Campanie electorală în SUA: Avionul lui Mike Pence a ieșit de pe pista aeroportului LaGuardia

Campanie electorală în SUA: Avionul lui Mike Pence a ieșit de pe pista aeroportului LaGuardia

Aeronava de campanie a lui Mike Pence a derapat și a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul newyorkez LaGuardia joi seara, au transmis mai multe posturi de televiziune americane. Pence, guvernatorul statului Indiana, este nominalizat ca vicepreședinte de candidatul republican la președinția SUA Donald Trump.

Potrivit lui Dan Gallo, producător al televiziunii Fox News, aflat la bordul avionului, nimeni nu a fost rănit, transmite Reuters.

Printre cele circa 30 de persoane aflate la bord erau și soția și fiica lui Pence, precizează agenția. Candidatul se întorcea de la un eveniment de campanie din statul Iowa. Decolarea fusese amânată cu aproximativ două ore din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de la New York.

O purtătoare de cuvânt a lui Trump a declarat că acesta l-a sunat pe Pence și se bucură că nimeni n-a pățit nimic.

Pence și-a anulat participarea la un eveniment pentru colectare de fonduri electorale, programat mai târziu în cursul serii în clădirea Trump Tower din Manhattan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...