Campanie electorală în SUA: Donald Trump salută redeschiderea anchetei privind e-mailurile lui Hillary Clinton

Campanie electorală în SUA: Donald Trump salută redeschiderea anchetei privind e-mailurile lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA, nu și-a ascuns satisfacția după ce Biroul Federal de Investigații (FBI) a anunțat redeschiderea dosarului e-mailurilor lui Hillary Clinton, relatează AFP.

"Corupția lui Hillary Clinton atinge o amploare fără precedent", a declarat Trump vineri despre adversara sa în cursa pentru Casa Albă. Suporterii săi la un miting din statul New Hampshire au reacționat scandând "Închideți-o!". "Am un mare respect pentru faptul că FBI și Departamentul Justiției sunt acum dispuse să aibă curajul să corecteze greșeala groaznică pe care au comis-o" închizând ancheta asupra candidatei democrate.

FBI a anunțat vineri că anchetează noi e-mailuri trimise de Hillary Clinton de pe un computer personal, în perioada când era secretar de stat . Potrivit unor surse judiciare citate de New York Times, aceste noi mesaje au fost descoperite pe mijloace de comunicare ale unei asistente a lui Clinton, Huma Abedin, și ale soțului acesteia, Anthony Weiner.

Casa Albă a reacționat la noua anchetă afirmând că a aflat despre ea din presă, că întrebările legate de e-mailuri trebuie adresate FBI și că președintele Barack Obama nu are motive să își schimbe părerea despre candidata democrată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante