Campanie electorală în SUA: Trump își cere scuze pentru cometnarii obscene din 2005

Campanie electorală în SUA: Trump își cere scuze pentru cometnarii obscene din 2005

Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump și-a cerut scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene. Înregistrarea este inclusă într-un articol din Washington Post, citat de Reuters, accesibil pe pagina de internet http://wapo.st/2dSk1nD.

Trump discuta despre femei cu moderatorul de televiziune Billy Bush de la "Access Hollywood", căruia i-a explicat că "dacă ești vedetă, te lasă" (n. red. — cu sensul evident "să faci sex cu ele"). La data respectivă căsătorit de câteva luni cu a treia sa soție, Melania, Trump povestește cum "s-a dat" la o altă femeie, și ea căsătorită, dar n-a avut succes. Identitatea acesteia nu este clară, dar comentariile despre fizicul ei — da.

"A fost o glumă de vestiar, o conversație privată care a avut loc acum mulți ani. Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai urâte pe terenul de golf — nici pe departe. Îmi cer scuze dacă s-a simțit cineva jignit", a declarat Trump într-un comunicat transmis de stafful său de campanie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...