Campionatul Spaniei - Al patrulea meci egal la rând pentru Real Madrid

Campionatul Spaniei - Al patrulea meci egal la rând pentru Real Madrid

Real Madrid, ținută în șah, 2-2, de Borussia Dortmund în Liga Campionilor, nu a reușit să câștige nici duminică, pe teren propriu, cu Eibar, terminând la egalitate, 1-1, al patrulea meci la rând, urmând să împartă primul loc în Campionatul de fotbal al Spaniei cu Atletico Madrid.

Eibar a deschis scorul prin Fran Rio, încă din minutul 6, Gareth Bale reușind să egaleze cu capul dintr-o centrare a lui Cristiano Ronaldo, în minutul 17.

Cu trei meciuri consecutive încheiate la egalitate în Campionat, după 1-1 cu Villarreal și 2-2 cu Las Palmas, Real are 15 puncte în clasament, ca și Atletico, care s-a impus la Valencia cu 2-0, grație golurilor marcate de francezii Antoine Griezmann și Kevin Gameiro.

FC Barcelona, locul 4, cu 13 puncte, ar putea prelua conducerea în La Liga în cazul unui succes pe terenul echipei Celta Vigo duminică seară, în ultimul meci al etapei a 7-a.

Rezultate din etapa a 7-a:
vineri
Real Sociedad — Betis Seville 1 — 0

sâmbătă
Grenada — Leganes 0 — 1
FC Sevilla — Alaves 2 — 1
Osasuna — Las Palmas 2 — 2
Deportivo La Coruna — Sporting Gijon 2 — 1

duminică
Valencia CF — Atletico Madrid 0 — 2
Real Madrid — Eibar 1 — 1

Duminică se dispută ultimele trei meciuri ale etapei a 7-a: Espanyol Barcelona — Villarreal, Malaga — Athletic Bilbao și Celta Vigo — FC Barcelona.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…