Canada: Rockerul Meat Loaf s-a prăbușit joi pe scenă, în timpul unui concert la Edmonton

Canada: Rockerul Meat Loaf s-a prăbușit joi pe scenă, în timpul unui concert la Edmonton

Rockerul american Meat Loaf și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert susținut joi în orașul canadian Edmonton, informează vineri 20minutes.ch.

La orele 21.37, spectatorii prezenți în Northern Alberta Jubilee Auditorium au văzut îngrijorați cum Meat Loaf cade pe scenă, în timp ce cânta piesa cu care a câștigat un premiu Grammy, " I Wolud Do Anything For Love ".

În videoclipurile filmate de fani se poate vedea artistul de 68 de ani căzând pe scenă, fiind imediat ajutat de oameni din echipa sa. De atunci nu a fost furnizată nicio veste despre starea de sănătate a rockerului. Poliția din Edmonton a confirmat pentru Société Radio-Canada doar că a fost solicitată pentru o urgență medicală la Jubilee Auditorium.

Artistul și-a început cariera în 1967 și și-a lansat cel mai recent album, "Hell in a Handbasket", în 2012, încheie 20minutes.ch.

AGERPRES/ (AS — autor: Lelia Bretan; editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

2 Ce arată cifrele celui mai nou sondaj pe București

3 VIDEO Imagini SF din Coreea de Sud...

4 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

5 Da, așa arată acum Radu Mazăre...