Canada: Un fermier s-a trezit cu o casă pe terenul său

Canada: Un fermier s-a trezit cu o casă pe terenul său

Un fermier din provincia Saskatchewan, Canada, a avut recent o surpriză majoră în timp ce se plimba cu mașina pe proprietatea sa de 100 de hectare, atunci când a descoperit o structură ciudată, care apăruse dintr-o dată pe unul dintre câmpurile sale, informează luni cnewsmatin.fr.

Sursa foto: facebook.com/ patrickmaze

Abia când s-a luminat, fermierul, pe nume Patrick Maze, și-a dat seama că structura era o veritabilă casă, amplasată pe o remorcă, care apăruse pe unul dintre terenurile sale.

După ce și-a revenit din surpriza creată, fermierul a încercat să dea de proprietarul casei, postând un mesaj pe Facebook. Mesajul său a fost distribuit de sute de ori, până când o utilizatoare, Brenda Robertson, i-a scris "Este casa mea!" punând astfel capăt misterului.

Din cauza unor probleme administrative, cei care trebuiau să livreze noua casă femeii nu dispuneau de adresa de livrare corectă. Fără scrupule, aceștia au abandonat casa în mijlocul câmpului. În cele din urmă, aceasta a fost livrată proprietarei săptămâna trecută.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale