Când reîncepe „Chefi la cuțite”. O vedetă a emisiunii se retrage, de tot, din televiziune

Când reîncepe „Chefi la cuțite”. O vedetă a emisiunii se retrage, de tot, din televiziune

„Chefi la cuțite” este gata să dea startul, în curând, celul de-al 11-lea sezon, care se promite a fi unul chiar mai condimentat decât până acum. Noua ediţie vine cu surprize şi o competiţie încinsă. În lupta pentru amuletă vor intra ivitaţi surpriză, în timp ce o vedetă a emisiunii şi-a anunţat retragerea.

Chefi la Cuțite revine pe 27 martie FOTO Arhivă

Surprizele noului sezon „Chefi la cuțite”. Când va debuta

Mai este foarte puţin până când se va da startul celui de-al 11-lea sezon din „Chefi la cuțite”, emisiune mult așteptată de pasionații gastronomiei și nu numai. Rețete unice, create pentru a lăsa oricui gura apă, îmbinate cu o competiție plină de sare și piper, îi așteaptă pe cei de acasă.

Pentru juriul clasic, format din consacrații chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lucrurile se complică.

Până acum, cei trei experți în ale bucătăriei se luptau între ei pentru amuletă. Acum, urmează să intre în scenă un al patrulea, iar lupta este cu atât mai intensă cu cât nu își vor cunoaște adversarul.

Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”, a anunțat Chef Bontea.

Chiar dacă devine o competiție mai acerbă, chefii nu se tem de nimic. Ba mai mult, ei cred cu tărie în propriile forțe.

În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuțite este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu.

Am început acest sezon cu forțe proaspete și poftă de revanșă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câți adversari noi avem”, a spus Chef Scărlătescu.

La momentul jurizării preparatelor pentru amuletă, degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără a ști cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, existând riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Ștefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia ar fi numele câtorva dintre participanții la jocurile pentru amuletă, care vor încerca să încurce planurile juraților. Chefii vor avea însă parte și de adversari veniți în platoul emisiunii pentru prima dată.

Premiera noului sezon va avea loc pe 27 martie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Gina Pistol și-a anunțat retragerea din emisiune

Să nu uităm, bineînțeles de Gina Pistol, frumoasa prezentatoare, care mereu a îndulcit emisiunea prin comentariile sale și zâmbetul molipsitor. După o lungă perioadă petrecută pe micile ecrane, vedeta și-a reconsiderat lista de priorități. În calitate de soție și mamă, ea consideră că ar trebui să pună familia pe primul loc, în viitorul apropiat.

Ea va fi gazda și acestul sezon „Chefi la cuțite”, însă pentru ultima oară.

Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a declarat Mona Segall, la podcastul lui Mihai Morar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!