Cântăreaţa Avril Lavigne s-a logodit cu muzicianul Mod Sun

Cântăreaţa Avril Lavigne s-a logodit cu muzicianul Mod Sun

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne a anunţat joi că s-a logodit cu iubitul ei, muzicianul Mod Sun, care a cerut-o în căsătorie la sfârşitul lunii martie în timpul unei vacanţe la Paris, informează cnn.com.

Artista canadiană, cunoscută pe plan internaţional datorită unor piese de succes precum "Sk8er Boi", "Complicated" şi "Girlfriend", a dezvăluit pentru revista People că acea cerere în căsătorie a fost "perfectă", întrucât a fost realizată într-un cadru deosebit de romantic: "Eram amândoi într-o barcă pe Sena, cu o vedere clară spre Turnul Eiffel. Şampania curgea, iar un violonist cânta la vioară".

Avril Lavigne şi muzicianul Mod Sun, al cărui nume real este Derek Smith, s-au cunoscut în timpul înregistrărilor de la cel mai recent album de studio al cântăreţei, "Love Sux", lansat în acest an.

Artista canadiană, în vârstă de 37 de ani, a mai fost căsătorită de două ori: cu Deryck Whibley, solistul şi chitaristul trupei Sum 41, şi cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback.

Muzicianul Mod Sun a avut în trecut o relaţie cu actriţa Bella Thorne, o fostă starletă a postului Disney Channel.

Avril Lavigne şi-a lansat albumul de debut, "Let Go", în 2002 şi a devenit încă de atunci o artistă foarte apreciată pe plan internaţional. Cel mai recent album de studio al ei, "Love Sux", al şaptelea din carieră, a apărut pe piaţă în februarie 2022 şi păstrează stilul punk-pop care i-a adus celebritatea. Discurile artistei canadiene s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Rareș Bogdan / Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu. M-a șocat