Cântăreața Marina Scupra a murit la doar 49 de ani

Cântăreața Marina Scupra a murit la doar 49 de ani

Marina Scupra a murit duminica, la varsta de 49 de ani. Cantareata, nascuta pe 24 decembrie 1967, fusese diagnosticata cu cancer in urma cu cateva luni, informeaza News.ro.

Mirabela Dauer a transmis, duminica, pe pagina sa de Facebook un mesaj: "Te-ai stins prea devreme. Sa-ti gasesti linistea acolo unde ai plecat sa-i bucuri pe ingeri cu vocea ta minunata. Mi-ai impietrit sufletul de durere dar probabil ca Dumnezeu are nevoie de cei buni langa el... Odihneste-te in pace, om frumos! Ramas bun, prieten drag!".

Marina Scupra a urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti, dupa ce a debutat, in 1973, in emisunea "Prietenii lui Aschiuta".

In anul 1981 a participat la "Cantarea Romaniei" unde a obtinut mentiune in etapa republicana. In 1984, a primit trofeul Festivalului de la Mamaia, cu melodia "Joc de copii", compusa de Laurentiu Profeta, dupa ce, cu un an in urma a primit din partea juriului, la acelasi festival, Premiul Tineretii.

A inceput apoi colaborarea cu compozitorul Dan Dimitriu, cel care i-a devenit sot, si cu care a avut doi copii.

In 1994, a jucat in comedia "Concurs de seductie", din distributia careia au mai facut parte Horia Brenciu si Tino Furtuna.

Marina Scupra a cantat in spectacole ale Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti, iar in 2001 a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii "Titu Maiorescu". Era profesoara de canto la Scoala Populara de Arta din Pitesti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...