Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit în somn la doar 31 de ani

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit în somn la doar 31 de ani

Tragedie in fotbalul din Italia, titreaza Gazzetta dello Sport: Davide Astori, capitanul Fiorentinei, a murit in somn, la doar 31 de ani. Decesul a survenit la Udine, acolo unde formatia Viola se afla pentru disputa cu Udinese. Prima ipoteza a mortii: stop cardio-respirator. Toate meciurile de duminica din Serie A au fost amanate, inclusiv marele derbi dintre AC Milan si Inter, de pe "San Siro".

Cum s-a intamplat tragedia

Fiorentina ar fi trebuit sa joace astazi, de la ora 16:00 (ora Romaniei) meciul cu Udinese, din deplasare. La micul dejun de duminica, capitanul formatiei Viola nu si-a facut aparitia, iar colegii l-au sunat pe telefonul mobil.

Cum acesta nu a raspuns apelurilor repetate, coechipierii s-au alarmat si au spart usa camerei unde acesta se afla. L-au gasit fara suflare, povesteste Gazzetta dello Sport. La doar 31 de ani, capitanul Fiorentinei si unul din cei mai iubiti jucatori ai echipei Viola murise in somn...

Format la AC Milan, Astori a purtat tricourile echipelor Cagliari şi AS Roma înainte de a se transfera la Fiorentina în 2015. El a jucat de 14 ori şi pentru Italia.

Davide Astori era casatorit cu Francesca, cei doi avand o fetita de 2 ani, pe nume Vittoria.

Federatia Italiana de Fotbal a anuntat ca toate meciurile de duminica din Serie A au fost amanate, inclusiv Milan vs Inter, in semn de respect.

"Nu pot sa cred, am sperat sa nu fie adevarat. E cea mai trista veste. Vei fi mereu capitanul nostru si un mare prieten adevarat. Cele mai calde ganduri ale mele merg catre familia lui Davide si catre Fiorentina. Adio, prieten drag" - Ianis Hagi, fost coechipier al lui Astori.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...