Captura incredibilă a unui pescar grec. „De mulţi ani încerc să găsesc astfel de peşti” VIDEO

Captura incredibilă a unui pescar grec. „De mulţi ani încerc să găsesc astfel de peşti” VIDEO

„Pescuiesc de mulţi ani, încerc să găsesc astfel de peşti. În general îmi place să pescuiesc în apă adâncă, unde de obicei găseşti peşti mari. Asemenea capturi sunt prinse des, dar eşti mereu uluit când prinzi un peşte atât de mare”, a scris grecul pe nume Giorgos Kazoulis pe pagina lui de Facebook, potrivit greekcitytimes .

Pescarul a povestit că întâmplarea a avut loc duminică dimineaţa. S-a trezit de la ora4:00 pentru a pleca de acasă, urmând să facă circa trei ore pe drum până la locul unde urma să pescuiască.

Însă din cauza ceţii a preferat să se retragă într-un loc cunoscut, unde în trecut pierduse un peşte de dimensiunea capturii de acum.

Când peştele a prins momeala şi a început să tragă, pescarul s-a luptat 20 de minute ca să-l poată aduce la el, având şi unele (lansete) de pescuit nepotrivite pentru un asemenea peşte, care „avea o putere incredibilă”.

După mai multe încercări, bărbatul a reuşit totuşi să captureze un exemplar de biban de 40 de kilograme.

El a povestit că nu i-a venit să creadă ochilor că a reuşit să-l prindă, peştele fiind şi unul dintre cei mai mari pe care i-am prins vreodată.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”