Caraș-Severin: Accident rutier, soldat decesul unui motociclist

Caraș-Severin: Accident rutier, soldat decesul unui motociclist

Un accident rutier soldat cu decesul unui motociclist s-a produs marți după-amiaza, pe D.N. 58 B, între localitățile Bocșa și Reșița, traficul fiind blocat timp de aproximativ o oră.

'Pe DN 58B, între orașul Bocșa și municipiul Reșița, a avut loc o coliziune frontală între o motocicletă și o autoutilitară. În urma accidentului, motociclistul a suferit răni grave, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, unde ulterior a decedat. Polițiștii rutieri s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timiș, a condus o motocicletă pe D.N. 58 B, dinspre Bocșa spre Reșița. (...) Într-o curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, motociclistul a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 22 de ani, tot din Timiș', a declarat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident.

Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o oră, în acest moment circulându-se normal pe ambele sensuri de mers.

La fața locului au fost solicitați și reprezentanții ISU Semenic al județului Caraș-Severin, pentru spălarea carosabilului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...