Caraș-Severin: Au reînceput căutările autoturismului căzut în Dunăre

Caraș-Severin: Au reînceput căutările autoturismului căzut în Dunăre

Căutările autoturismului care a căzut, sâmbătă, în Dunăre și în care se aflau patru persoane au fost reluate în această dimineață, de către două echipaje de scafandri de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Mehedinți și Arad.

"Șapte pompieri militari de la ISU Caraș-Severin acționează în prezent cu două bărci, două echipaje de scafandri, precum și un echipaj de la Poliția de Frontieră. Căutările au fost reluate în această dimineață, după ce aseară au fost întrerupte din cauza temperaturii scăzute a apei și a vizibilității scăzute', a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al județului Caraș-Severin.

Intervenția scafandrilor este una foarte dificilă, deoarece în zonă sunt multe stânci, curenții sunt foarte puternici, iar vizibilitatea redusă.

Un autoturism, în care se aflau patru persoane adulte și un copil, a căzut, sâmbătă, în Dunăre , în zona comunei Coronini. Una dintre persoanele care se aflau în mașină — șoferul — a reușit să se salveze și să ajungă la mal. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării primului ajutor medical, dar era conștient și într-o stare destul de bună.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată

5 Una dintre cele mai fascinante povești de viață ale unei femei din România, prima nepoată a Nababului