Caraș-Severin: Doi bărbați au murit la Combinatul Siderurgic TMK Reșița

Caraș-Severin: Doi bărbați au murit la Combinatul Siderurgic TMK Reșița

Doi salariați ai Combinatului Siderurgic TMK Reșița au murit, joi, cel mai probabil în urma unui accident de muncă, zdrobiți între podul rulant al macaralei și banda de rulare.

'Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin face cercetări la fața locului. Sunt doi inspectori de la Sănătate și Securitate în muncă și verifică împrejurările și cauzele care au dus la producerea evenimentului și vor stabili, ulterior, caracterul evenimentului, măsurile ce trebuie luate și cine se face vinovat de producerea lui. În paralel, Poliția face, de asemenea, cercetări. Din păcate, cei doi bărbați au avut leziuni incompatibile cu viața, dar Medicina legală va stabili cauza morții', a declarat, pentru AGERPRES, Mihaela Aga, purtător de cuvânt al ITM Caraș-Severin.

Accidentul a avut loc la Secția Bluming a combinatul reșițean. Cei doi bărbați, de 43 și, respectiv, 51 de ani, se aflau în schimbul al doilea și se pare că au fost zdrobiți între podul rulant al macaralei și banda de rulare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”