Caraş-Severin: Filiala judeţeană a PSD va cere în CEx plecarea lui Liviu Dragnea

Caraş-Severin: Filiala judeţeană a PSD va cere în CEx plecarea lui Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, are mandatul filialei pe care o conduce de a cere, "fără echivoc", plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea Partidului Social Democrat, dar şi din cea a Camerei Deputaţilor, după votul dat joi, la Reşiţa, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al acestei formaţiuni politice.

"A fost o şedinţă extrem de civilizată, în care s-au adus argumente pro şi contra schimbării lui Liviu Dragnea, atât din fruntea partidului, cât şi de la Camera Deputaţilor. E drept, au fost mai multe argumente pro schimbarea sa, ceea ce s-a reflectat şi în votul dat de membrii CEx. Au fost 70 de voturi pentru, zece împotrivă şi trei abţineri, dovadă că PSD Caraş-Severin rămâne un partid puternic, un partid unit, în care democraţia este la ea acasă, în care există libertatea de opinie şi de exprimare", a declarat pentru AGERPRES Mocioalcă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...