Caraş-Severin: Percheziţii DIICOT ce vizează un grup infracţional care se ocupa cu falsificarea permiselor de port-armă - surse

Caraş-Severin: Percheziţii DIICOT ce vizează un grup infracţional care se ocupa cu falsificarea permiselor de port-armă - surse

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au descins, miercuri, în incinta Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş, unde se desfăşura un examen pentru obţinerea permisului de port-armă, dar şi la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din IPJ Caraş-Severin.

Potrivit unor surse judiciare consultate de AGERPRES, se pare că ar fi vizat un grup infracţional organizat care se ocupa cu falsificarea permiselor de port-armă, printre cei vizaţi fiind şi un bărbat, fost ofiţer de Jandarmerie şi fost consilier local, care în prezent deţine un poligon de tragere.

Persoana vizată ar fi fost comandant de detaşament în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, însă a trecut în rezervă în urmă cu aproximativ zece ani. AGERPRES / (AS - autor: Paula Neamţu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA