Caraș-Severin: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Caraș-Severin: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Caraș-Severin efectuează, joi dimineață, un număr de opt percheziții pe raza județului, la administratorul unei firme care e bănuit de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la 450 000 lei.

Potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES, de către IPJ Caraș-Severin, în fapt, în perioada 2011 — 2015, administratorul unei societăți comerciale cu obiect de activitate protecție și pază, nu ar fi declarat integral obligațiile salariale aferente angajaților societății. Prin nedeclararea contribuțiilor corespunzătoare contractelor de muncă, s-a creat un prejudiciu bugetului de stat estimat la 450 000 de lei.

Polițiștii urmăresc identificarea și ridicarea documentelor pentru probarea activității infracționale. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Acțiunea beneficiază de sprijinul specializat al Serviciului Român de Informații.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

5 Foarte interesante amănunte!