Caraș-Severin: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Caraș-Severin: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Caraș-Severin efectuează, joi dimineață, un număr de opt percheziții pe raza județului, la administratorul unei firme care e bănuit de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la 450 000 lei.

Potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES, de către IPJ Caraș-Severin, în fapt, în perioada 2011 — 2015, administratorul unei societăți comerciale cu obiect de activitate protecție și pază, nu ar fi declarat integral obligațiile salariale aferente angajaților societății. Prin nedeclararea contribuțiilor corespunzătoare contractelor de muncă, s-a creat un prejudiciu bugetului de stat estimat la 450 000 de lei.

Polițiștii urmăresc identificarea și ridicarea documentelor pentru probarea activității infracționale. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Acțiunea beneficiază de sprijinul specializat al Serviciului Român de Informații.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?