Caraș-Severin: Peste 500 de reșițeni protestează pentru a doua zi consecutiv

Caraș-Severin: Peste 500 de reșițeni protestează pentru a doua zi consecutiv

Peste 500 de reșițeni s-au adunat, joi seară, pentru a doua zi consecutiv, în centrul civic, pentru a protesta față de deciziile Guvernului de adoptare a proiectului de lege referitor la grațiere și a ordonanței de urgență de modificare a Codurilor penale.

"Am fost și la Revoluția din 1989 alături de timișoreni, suntem și acum alături de ei și de întreaga Românie. Doar uniți putem avea o voce puternică și putem să stopăm corupția și toate nedreptățile săvârșite de politicieni. Trebuie să înțeleagă PSD și toate partidele, de altfel, că tot ceea ce fac trebuie să fie pentru oameni, nu împotriva lor. Eu sunt convins că dacă stopăm corupția, românii ar putea trăi chiar bine. Avem o țară extrem de bogată! Gândiți-vă la cât s-a furat în cei 27 de ani, dar și câtă bogăție a mai rămas. De ceea ce a rămas trebuie să avem grijă! Vrem un viitor pentru copii noștri, dar și pentru noi, atât cât mai avem. Vrem să trăim decent. Atât!", a spus unul dintre protestatari.

Aproape 300 de persoane au plecat, în jurul orei 20,00, din cartierul Lunca Bârzavei și au traversat municipiul, după care li s-au alăturat celor din centrul Reșiței, moment în care s-a cântat Imnul Național.

Protestatarii au strigat lozinci, precum "Jos Dragnea", "Nu putem noi produce cât puteți voi fura", "Retrageți ordonanțele", "Unitate", "Reșița, trezește-te!".

Ei au anunțat că vor ieși în stradă și în zilele următoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”