Caraș-Severin: Precipitațiile abundente au dus la inundarea mai multor curți, grădini și hale de producție (GALERIE FOTO)

Mai multe grădini, curți și chiar unele hale de producție din Reșița, Bocșa și Feneș au fost inundate în urma precipitațiilor abundente de marți.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

"Din cauza precipitațiilor abundente, zece grădini din localitatea Feneș au fost inundate, iar în orașul Bocșa câteva curți pe strada Mircea cel Bătrân și Arenei, dar și în cartierul Măgura, unde acționează Detașamentul Reșița. De asemenea, la Reșița, pe Valea Țerovei, au fost inundate curțile unor agenți economici", a declarat Anca Balint, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Semenic" al județului Caraș-Severin.

La Reșița, pârâul Valea Țerovei a inundat mai multe hale de producție, dar și drumul dintre cartierul reșițean Țerova și satul Bratova. La fata locului au acționat mai multe echipaje de la Primăria Reșița și de la Apele Române, pentru a aduna gunoaiele adunate sub un pod unde exista risc maxim de revărsare a apei. Apa a ajuns și pe șoseaua de centură, din cauza canalizării care nu a mai făcut față, îngreunând, timp de câteva ore, circulația autovehiculelor.

Încă din această dimineață, după ce la Soceni cota de inundație de pe pârâul Tău a fost depășită cu 45 cm, din cauza unor canale colmatate, Societatea de Gospodărire a Apelor Caraș-Severin a anunțat depășiri ale cotelor de atenție pe râurile Goleț, cu 31 cm, râul Alb, cu 50 cm, Valea Țerovei, cu 30 cm, Sebeș, cu 3 cm, Bistra cu 30 cm, Rusca 30 cm, Bistra — 10 cm și Valea Mare, cu 4 cm.

Codul portocaliu de inundații se menține la nivelul județului Caraș-Severin, până miercuri la ora 18.00, perioadă în care sunt prognozate scurgeri de pe versanți și creșteri ale debitelor pe râurile Timiș, Bârzava, Caraș, Nera și Cerna și afluenți.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

2 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

3 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 ALERTĂ / Document / PSD dă atacul la o instituție-cheie din stat! Șerban Nicolae și Daniel Zamfir vor să-l scoată …

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel