Caraş-Severin: Preşedintele CJ, Silviu Hurduzeu, a amintit la conferinţa PSD că nu s-a început drumul expres promis judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a afirmat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, la care participă şi liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, că prin masterplanul de transport s-a promis un drum expres care să traverseze judeţul, însă acesta încă nu a fost început.

"Deşi în masterplanul de transport este prevăzut un drum expres care să traverseze judeţul Caraş-Severin, acesta nu a fost construit încă. A început, din câte ştiu eu, dinspre Piteşti, spre Craiova. Eu sper să ajungă şi pe teritoriul judeţului nostru", a afirmat Silviu Hurduzeu, care este membru al PSD.

La rândul său, secretarul filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, deputatul Ioan Chisăliţă, a reluat ideea preşedintelui CJ, însă a explicat faptul că, în prezent, drumurile sunt foarte aglomerate, având în vedere creşterea economică realizată de guvernarea PSD, care se vede inclusiv la creşterea numărului de maşini de pe drumuri.

Deputatul Luminiţa Jivan este noul preşedintele PSD Caraş-Severin, după ce a fost votată de către social-democraţii cărăşeni, prezenţi, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a acestei formaţiuni politice. Pentru susţinerea acesteia s-a exprimat şi liderul PSD, Liviu Dragnea, încă dinainte de începutul conferinţei de alegeri. De asemenea, pentru funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei a candidat primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv deputatul Ioan Chisalita.

Alegerile la nivel judeţean au venit după ce social-democraţii cărăşeni au rămas fără preşedinte, la plecarea deputatului Ion Mocioalcă, în luna decembrie, la Pro România, formaţiunea condusă de Victor Ponta, timp în care Luminiţa Jivan a condus filiala ca preşedinte interimar.

Liviu Dragnea a venit sâmbătă la Reşiţa însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…