Caraş-Severin: Trei persoane, căutate de jandarmi şi salvamontişti pe Muntele Semenic

Caraş-Severin: Trei persoane, căutate de jandarmi şi salvamontişti pe Muntele Semenic

Trei persoane sunt căutate de jandarmi şi de salvamontişti, vineri dimineaţa, după ce s-au rătăcit, încă de joi seara, pe Muntele Semenic.

"Este vorba de două femei şi un bărbat, domiciliaţi în Borloveni. Aceştia doreau să ducă o cireadă de vaci pe munte, dar au anunţat aseară (joi seara - n.r.), în jurul orei 19,20, că s-au rătăcit în zona Poiana Niamiţei, din masivul Semenic. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, s-a luat hotărârea ca misiunea de căutare să înceapă în zorii acestei zile (vineri - n.r.), iar persoanele în cauză au fost îndrumate să înnopteze fără a se deplasa din locul de unde au făcut apelul. În acest moment, echipe formate din jandarmi şi salvamontişti încearcă să identifice zona exactă, conform detaliilor primite de la cei trei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

În prezent, în zona masivului Semenic este ceaţă densă, fapt ce îngreunează deplasarea în teren a echipelor de căutare. Cele trei persoane au telefoane mobile asupra lor, iar în zona în care se află au şi semnal, echipele de căutare ţinând legătura în permanenţă cu ele. AGERPRES / (AS - autor: Paula Neamţu, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Sursa foto: Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”