Caraș-Severin: Un mort și doi răniți într-un accident petrecut pe DN 58; traficul rutier este blocat în zonă

Caraș-Severin: Un mort și doi răniți într-un accident petrecut pe DN 58; traficul rutier este blocat în zonă

O persoană a murit și alte două au fost rănite ușor, într-un accident rutier petrecut, luni după-amiază, între localitățile Carașova și Nermet, traficul rutier fiind blocat în zonă, pe DN 58, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

'Un tânăr de 25 de ani din Reșița, în timp ce conducea au autoturism dinspre Carașova spre Reșița, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza, a derapat și a lovit cu partea stângă-spate un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din Anina, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, pasagera din partea stângă-spate, în vârstă de 49 de ani, care se afla în mașina condusă de tânărul de 25 de ani a decedat. În prezent, traficul este blocat', a declarat, pentru AGERPRES, Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În autoturisme erau patru persoane, dintre care una a fost încarcerată și se afla în stare foarte gravă, iar ulterior a fost declarată decedată de către medicii de pe ambulanța sosită la locul accidentului. Două persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Reșița și Serviciul Județean de Ambulanță, a afirmat Elena Tarla, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ''Semenic'' al județului Caraș-Severin.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că niciun șofer nu a consumat alcool. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…