Care e diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru: „Suntem judecați”

Care e diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru: „Suntem judecați”

Juratul de la Chefi la cuțite și Doina Teodoru formează un cuplu de mai mult timp și acum concurează în echipă la ”America Express”.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu FOTO: Antena 1

Între Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Chefi la cuțite” și iubita lui, Doina Teodoru, este o diferență de vârstă de 17 ani. Cei doi se se înțeleg de minune, dar Doina spune că oamenii îi judecă pentru această diferență mare de ani.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

Cei doi formează acum o echipă în show-ul ”America Express”, unde au de parcurs o mulțime de aventuri, iar traseele sunt amețitoare.

Cătălin și Doina spun însă că nu au avut nici un moment în care s-au gândit să renunțe la competiție, ba din contra, au strâns din dinți atunci când le-a fost greu și au mers mai departe.

Cea mai mare provocare pentru Doina a fost să mănânce porcușori de Guineea, dar a fost salvată de iubitul ei, care a mâncat și porția ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...