Care este cea mai bună casă de pariuri?

Care este cea mai bună casă de pariuri?

Atunci când vorbim de cea mai bună casă de pariuri există multe aspecte care trebuie luate în considerare. O casă de pariuri bună trebuie să aibă o gamă largă de discipline sportive și de tipuri de pariuri. Pe lângă asta, o casă de pariuri bună trebuie să ofere și bonusuri consistente clienților săi și un payout destul de mare. Există multe case de pariuri în România care oferă aceste lucruri, iar eu îți voi prezenta care este cea mai bună casă de pariuri din România.

Superbet offline și online

Superbet este o casă de pariuri care este prezentă atât în mediul offline, cât și în mediul online. Deoarece domeniul pariurilor sportive se deplasează tot mai mult către mediul online, Superbet nu a omis acest aspect și a progresat foarte mult în ceea ce privește experiența de pariuri super bet online oferind clienților săi o platformă online de pariuri foarte intuitivă și multe oferte irezistibile.

Oferte de bun venit

În primul rând, Superbet oferă noilor utilizatori o ofertă de bun venit consistentă. Oferta de bun venit de la Superbet sport constă în 500 RON bonus la primele 3 depuneri. La prima depunere vei primi un bonus de 50% în limita a 200 RON, la a doua depunere vei primi tot un bonus de 50% în limita a 200 RON, iar la a treia depunere ți se va dubla depozitul în limita a 100 RON.

Tot ce trebuie să faci pentru a obține bonusul de bun venit la pariuri este să accesezi platforma online Superbet și să îți creezi un cont. După ce îți vei confirma adresa de email vei putea alege bonusul dorit. De asemenea, pentru a fi eligibil la bonus, fiecare depunere din cele 3 trebuie să fie de minim 20 RON.

Oferta sportivă de la Superbet este bună, atât în ceea ce privește parierea pre-meci, cât și live. Oferta sportivă de la Superbet acoperă nu mai puțin de 12 discipline sportive care includ multe meciuri și piețe de pariere. De asemenea, secțiunea de pariuri live este foarte bine pusă la punct. Poți paria și urmări live cele mai importante evenimente sportive din fotbal, tenis sau volei. Trebuie să știi că pentru a putea urmări live evenimentele trebuie să ai minim 10 RON în cont.

Pariere la loterii populare în lume

Superbet se remarcă prin parierea la cele mai populare loterii din lume. Este una dintre puținele agenții care oferă clienților săi posibilitatea de a accesa loterii precum Grecia Kino, Win For Live, loteriile naționale din Spania, Italia, Singapore, Grecia, Ungaria, loteriile americane, Euro Milions și multe altele. De asemenea, poți paria și pe celebra loterie virtuală Lucky Six. Lucky Six poate fi găsit și în agențiile stradale Superbet.

Dacă ne referim la cote, Superbet se află în top oferind cote mai mari decât celelalte agenții pentru anumite meciuri. De exemplu, cotele pentru pariuri de tipul 1x2 sunt mai mari decât la celelalte agenții de pariuri.

Superbet îți oferă posibilitatea de a paria de oriunde atât prin platforma online de pariuri accesibilă din browser, cât și prin aplicația dedicată pentru dispozitive mobile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...