Care este cel mai mare mincinos al zodiacului? Top 6 nativi cărora le e greu să spună adevărul

Care este cel mai mare mincinos al zodiacului? Top 6 nativi cărora le e greu să spună adevărul

Astrologia ne oferă o perspectivă atât de fascinantă asupra personalității noastre și nu dezvăluie doar părțile bune... Nici nu ar avea cum, nimeni nu e perfect, însăși condiția de om integrează dualitatea: bine/rău, alb/negru.

Există oameni în jurul nostru care aleg minciuna, pentru a înfrumuseța viața

Cu toții suntem diferiți și toți avem propriile puncte forte și slăbiciuni, însă anumite zodii sunt mai predispuse la a ... minți. Dacă unora le este greu, se înroșesc, se dau de gol, detestă minciuna, uită ce minciună spun, dacă circumstanțele îi forțează să mintă, alții se simt ca peștii în apă atunci când vine vorba de a găsi un răspuns favorabil pentru ei înșiși.

Iată care sunt cele 6 zodii ce mint la fel de ușor cum îți spun ”Bună ziua”. Și fără supărare, sunt topurile astrologilor americani, care au observat aceste tipare mai pregnante în cazul anumitor nativi.

Care sunt reprezentanții lui Pinocchio, dintre cele 12 semne ale zodiacului. O vom lua crescător.

Pe locul 6, se află Vărsătorul.

Vărsătorul este o zodie fascinantă, iar nativii sunt plini de surprize

Vărsătorul este o zodie fascinantă, iar nativii sunt plini de surprize

Cel mai inofensiv dintre mincinoși, Vărsătorul are o scuză, este mereu creator și inovator. Când Vărsătorul se plictisește, începe să inventeze chestii. De aici și până la minciuni mai e doar un pas. Acest nativ trăiește în lumea sa perfectă, așa cum o plăsmuiește el. Și nu greșim să spunem că de cele mai multe ori confundă realitatea cu fantezia.

Pe locul 5 se află blândul Rac.

Sensibilul Rac nu se dă în lături de la minciuni, dacă situația o cere

Sensibilul Rac nu se dă în lături de la minciuni, dacă situația o cere

Ai zice că e o greșeală strecurarea acestui nativ în topul mincinoșilor. Cu toate acestea, Racul face parte din semnele cu imaginație ultra-bogată, ceea ce e minunat ! Doar că, uneori, apare riscul de a fabrica anumite informații. Racul simte nevoia de a se face mai interesant decât este, de fapt. Așa că nu rezistă tentației de a-și înfrumuseța puțin poveștile de viață. Este zodia care are nevoie să simtă că impresionează, că-i face pe ceilalți să se simtă bine.

Pe locul 4, se află misteriosul Scorpion.

Puternic și schimbător ca toamna, Scorpionul e plin de surprize

Puternic și schimbător ca toamna, Scorpionul e plin de surprize

Acesta este așa numitul mincinos nevinovat. El merge cu minciunele inofensive, suficiente cât să te prindă în capcana lui. Este un semn dramatic, nu se simte bine dacă nu face o situație mai picantă decât este, de fapt. Exagerările sunt de competența sa... Scorpionul trăiește ca să impresioneze, vrea musai să fie centrul atenției, de aceea nu ezită să apeleze la minciuni, dacă îi folosec.

Pe locul 3, se află Peștii.

Zodia de apă apelează la minciuni de multe ori

Zodia de apă apelează la minciuni de multe ori

Personalitatea acestor nativi este foarte complexă. Dacă e să extragem o idee principală, când vine vorba de Pești, este simplu: nu iubesc nimic pe lume mai mult ca libertatea. Acest nativ detestă să fie ținut pe loc, nu se dă în lături de la minciuni, dacă îi servesc scopului său. În mintea unui Pește s-a instalat ideea că o minciună este binevenită oricând, dacă ea salvează sentimentele cuiva.

Pe locul 2, se află cocheta Balanță. Aceasta este, fără îndoială, semnul cel mai amabil dintre toate. Detestă gândul c-ar putea răni sentimentele cuiva. Mai bine minte! Nu vrea sub nicio formă să-i supere pe ceilalți, așa că face ceva ce se pricepe bine, nativ: înfrumusețează adevărul. Ea nu este capabilă să disemineze informații negative. Cunoaște bine arta distorsionării adevărului și o folosește des.

Cine este numărul 1 în topul celor mai rafinați mincinoși ai zodiacului?

Potrivit topului întocmit de astrolog Susan Taylor, cei mai mari mincinoși ai zodiacului sunt Gemenii.

Gemenii sunt un semn atât de complex și greu de descifrat, încât mai bine nici nu mai încerci

Gemenii sunt un semn atât de complex și greu de descifrat, încât mai bine nici nu mai încerci

Nativii acestei zodii au dualitatea însăși încorporată în sistemul lor. Sunt doi, mereu două versiuni ale aceleiași povești. Foarte buni comunicatori, Gemenii detaliază lucrurile adăugând câte puțin din viziunea lor, chiar dacă nu e conformă cu adevărul. Gemenii adoră să vorbească, să interacționeze, să socializeze, însă gura îi poate băga în bucluc, dacă nu sunt mai atenți.

Foto: Pixabay/Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…