Carmen Dan, despre concluziile procurorilor în dosarul ''Microfonul'': Nu comentez; o anchetă serioasă

Carmen Dan, despre concluziile procurorilor în dosarul ''Microfonul'': Nu comentez; o anchetă serioasă

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a dorit să comenteze luni deciziile procurorilor în dosarul ''Microfonul'', dar a afirmat că ancheta este ''una serioasă''.

"Am văzut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă", a declarat Carmen Dan, la Parlament, înainte de şedinţa BPN al PSD.

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuinţa ministrului de Interne, Carmen Dan, după cum au declarat vineri pentru AGERPRES surse judiciare.

În noiembrie 2017, Carmen Dan a anunţat că a găsit în apartamentul în care locuieşte cu chirie un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete.

Ministrul de Interne preciza atunci că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. AGERPRES/(A - autor: Cătălina Matei, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...