Carmen Dan: Eu cred că Gabriela Firea a făcut multe afirmaţii, zic eu, din cauza supărării

Carmen Dan: Eu cred că Gabriela Firea a făcut multe afirmaţii, zic eu, din cauza supărării

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni că, în opinia sa, primarul general Gabriela Firea a făcut declaraţiile din şedinţa Comitetului Executiv al PSD "din cauza supărării".

"Au fost momente greu de anticipat, mai ales că noi am avut o bună comunicare, cel puţin aşa mi-a plăcut să cred. Eram două persoane care comunicau bine, care se înţelegeau bine. De aceea a fost oarecum suprinzător pentru mine momentul CEx-ului de la Neptun, pentru că n-am apucat până la acel moment să avem o discuţie şi normal, firesc ar fi fost să împărtăşim orice poziţie, părere contrară. Eu cred că am făcut bine să nu-i dau răspuns doamnei primar general, pentru că vă amintiţi turul televiziunilor şi modul în care a făcut foarte multe afirmaţii, zic eu, din cauza supărării", a spus Carmen Dan, într-o emisiune la România Tv.

Ea consideră că discuţiile din CEx au adus un plus partidului.

"Momentul acelei discuţii în CEx, momentul îndelungat al acestei discuţii eu cred că a adus un plus, eu cred că am ajuns la acel nivel de echilibru care era absolut necesar. Cred că acela este cadrul în care ar trebui să existe dezbateri şi discuţii, fie şi în contradictoriu", a afirmat Carmen Dan.

Întrebată despre felul în care s-a simţit în urma discuţiilor, ministrul de Interne a precizat că deşi s-a simţit şi revoltată, a ales să nu-i dea o replică lui Firea.

"M-am amărât. Ulterior m-am resemnat. Erau momente în care simţeam revoltă, simţeam nevoia să dau replică, mulţumesc Domnului, am rămas în zona de echilibru, pentru că nu ştiu ce s-ar fi întâmplat şi cât deliciu ar fi fost pentru cei interesaţi de genul acesta de momente dacă de câte ori spunea doamna primar general ceva, ar fi ieşit ministrul de Interne să-i dea replica. Nu cred că ar fi fost benefic nici pentru mine, nici pentru dânsa şi nici pentru partid", a mai spus Dan.

Aceasta şi-a arătat disponibilitatea pentru a continua o relaţie instituţională cu Gabriela Firea.

"Nu cred că trebuie să fim prietene, nu cred că trebuie să ne iubim, însă trebuie să ne gândim la instituţiile pe care le reprezentăm şi să ne limităm în a colabora instituţional şi lucrul acesta cred că putem să-l facem amândouă. Eu am toată deschiderea şi disponibilitatea", a conchis ministrul de Interne. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

2 VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

3 Piedone locuiește în Bragadiru, nu în București / Candidatura la Primăria Capitalei a fost deja contestată cu documente de netăgăduit

4 Mititelu, despre zvonul că fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Nebunii! El cheltuie banii cu divele în vacanțe”

5 Minciuna sării roz de Himalaya