Carmen Dan: Până la publicarea în MO a demisiei îmi exercit responsabilităţile de ministru

Carmen Dan: Până la publicarea în MO a demisiei îmi exercit responsabilităţile de ministru

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marţi, că până la publicarea în Monitorul Oficial a demisiei sale de la conducerea MAI îşi va exercita în continuare "responsabilităţile de ministru", urmând să pună în transparenţă decizională un proiect legislativ privind folosirea brăţărilor electronice, dar şi să premieze angajaţi din zona operativă.

Ea a afirmat că a venit la sediul MAI cu gânduri "bune şi paşnice".

"Azi vom pune în transparenţă decizională un proiect legislativ extraordinar de important pentru noi, la care colegi din minister au lucrat mai bine de 6 luni. Vorbesc de proiectul legislativ privind folosirea brăţărilor electronice, care dispune în special în ceea ce priveşte violenţa domestică. În cursul acestei veri se vor colecta opiniile tuturor celor care doresc să contribuie şi care sunt interesaţi să avem un suport legislativ şi pentru acest domeniu şi îmi exprim speranţa că din toamnă să putem să îl votăm în Parlament", a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

Tot marţi, Carmen Dan va premia angajaţi MAI din zona operativă, cu ocazia împlinirii a 157 de ani de către minister.

"Azi vom mai premia colegi din MAI care s-au distins prin merite deosebite în zona operativă. Este un lucru important, pentru că o facem într-o zi specială, în ziua în care acest minister sărbătoreşte 157 de ani de înfiinţare şi mă bucur că anul trecut am punctat pentru prima dată acest moment important în istoria acestui minister", a mai precizat Carmen Dan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...