Carmen Negoiță a pozat nud la 42 de ani

Carmen Negoiță a pozat nud la 42 de ani

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, omul de faceri care a deținut clubul Dinamo, a renunțat complet la haine, la 42 de ani.

Activă în social media, Carmen Negoiță s-a alăturat unui proiect inedit, demarat de Vali Bărbulescu, un proiect despre body shaming si bullying emotional.

„Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce.

Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalți ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atât din punct de vedere al sănătății, cât și al self esteem-ului”, a explicat ea pe Instagram, unde a primit foarte multe felicitări pentru curajul pe care l-a avut.

Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010 după 11 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /