Cârpa din fruntea Guvernului s-a răzgândit, rămâne de partea hoților! Dăncilă anunță că NU votează la referendum!

Cârpa din fruntea Guvernului s-a răzgândit, rămâne de partea hoților! Dăncilă anunță că NU votează la referendum!

Cârpa din fruntea Guvernului s-a răzgândit, rămâne de partea hoților! Dăncilă anunță că NU votează la referendum! Premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri seara, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a reanalizat contextul politic şi a decis să nu mai voteze la referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis, deși inițial a spus că va vota.

Ea a spus că acest mesaj l-a trimis mai multor colegi de partid.

„După cum știți, am fost hotărâtă să votez la referendum. Sunt un om al echilibrului și am vrut să demonstrez acest lucru. În urma ultimelor intervenții ale președintelui Iohannis, am văzut că acest referendum nu are o miză decât pentru interesul propriu, pentru dărâmarea Guvernului și pentru a se poziționa împotriva partidului din care fac parte. De aceea le-am transmis colegilor mei că nu o să fiu părtașă la această acțiune a domnului președinte, ultimele declarații au demonstrat acest lucru, și că nu voi vota la referendum”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a precizat că, duminică, nu va vota la referendum și nu va ridica buletinele de vot pentru referendum.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, subliniind că este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?