Căruțele cu coviltir, ultima modă în glamping. Cum arată „casele pe roți” care oferă cazare de lux FOTO

Căruțele cu coviltir, ultima modă în glamping. Cum arată „casele pe roți” care oferă cazare de lux FOTO

Brașoveanul Kelemen Janos produce căruțe cu coviltir care pot fi utilizate ca o formă de cazare de lux, în mijlocul naturii. Arată spectaculos și pot fi instalate oriunde

Interior de căruță cu coviltir FOTO Facebook Kelemen Janos

Turismul devine tot mai diversificat și în România, iar soluțiile găsite de antreprenori sunt și ele la fel de diferite, încât să poată acoperi toate gusturile potențialilor clienți. Glampingul a cunoscut o creștere puternică în țara noastră în ultimii ani și continuă să vină cu idei noi, care prind la o anumită categorie a publicului.

Glampingul este forma de lux a campingului, care oferă condiții de hoteluri cu mai multe stele în mijlocul naturii, în corturi sau alte forme de cazare mai mult sau mai puțin tradiționale. La munte sau la mare, aceste forme de cazare atrag prin spectaculozitatea peisajelor, mai ales că spațiul necesar nu este atât de mare ca în cazul unui hotel, iar zona poate fi una mult mai sălbatică.

Kelemen Janos vine cu o idee interesantă de glamping, care așteaptă să cunoască succesul și în țara noastră. Amintind de perioadele de migrație, când popoare întregi călătoreau pe cai sau în căruțe mii de kilometri, Janos produce căruțe cu coviltir cu un aspect impresionant atât în exterior, cât, mai ales, la interior.

„Nu ne pricepem la marketing”

Absolvent al Universității Transilvania din Brașov, Kelemen Janos spune despre căruțele pe care le produce că sunt ideale pentru a face mai atractivă o afacere de cum ar fi o pensiune, glamping , casă de vacanță, pentru a suplimenta locurile existente sau pentru lansarea unei afaceri noi.

Nu ne pricepem la marketing! Ne-am dus cu o căruță la Romexpo, în martie, și toți clienții de până acum au apărut de acolo. Acum, însă, avem nevoie de o strategie de marketing”, spune brașoveanul, care le-a cerut sfaturi internauților.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, chiar dacă cele mai multe cereau oferte de preț pentru căruțe, însă, între acestea s-au găsit și câteva oferte de ajutor în ce privește promovarea afacerii.

Căruțele sunt izolate și au baie proprie, astfel că pot fi o cazare nu numai romantică, dar și cu condițiile necesare vieții moderne. Proiectul se numește NEST-Nomadic Eco Solutions for Tourism și este recomandat drept o soluție îndrăzneață pentru afacerile noi sau existente.

image
image
image

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?