Casa în care s-a născut Hitler, rasă de pe faţa pământului. Ce vor autorităţile din Austra să constuiască în locul ei - FOTO

Casa în care s-a născut Hitler, rasă de pe faţa pământului. Ce vor autorităţile din Austra să constuiască în locul ei - FOTO

Guvernul din Austria intenţionează aprobarea unei legi care le va permite să demoleze clădirea în care fostul lider nazist Adolf Hitler a fost născut, pentru a evita transformarea acesteia într-un epicentru al neo-naziştilor, informează site-ul postului BBC News.

Guvernul austriac plănuieşte demolarea casei în care s-a născut Adolf Hitler

Aprobarea noii legi va permite Guvernului austriac confiscarea clădirii de la actualii săi proprietari. Clădirea este situată în oraşul Braunau am Inn, în nord-vestul Austriei.

Ministrul de Interne, Wolfgang Sobotka, a declarat în cadrul unui comunicat, că un comitet de experţi a decis demolarea clădirii, informează ziarul austriac Die Presse.

Pe locul clădirii va fi construit un sediu care va fi folosit pentru scopuri caritabile sau administrative, a adăugat acesta.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante