Câştigătorul celor 2,89 milioane de lei la Loto 6/49 şi-a ridicat miercuri premiul

Câştigătorul celor 2,89 milioane de lei la Loto 6/49 şi-a ridicat miercuri premiul

Câştigătorul premiului de 2,89 milioane de lei la tragerea Loto 6/49 din data de 2 iunie şi-a ridicat miercuri suma câştigată, a anunţat Loteria Română.

Norocosul câştigător se numeşte Nicolae Preutescu, este din Tecuci şi joacă de aproape 30 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română, preferate fiind Loto 6/49 şi Joker.

În ceea ce priveşte numerele jucate, care i-au purtat noroc, după cum a declarat, pe patru dintre ele le joacă de fiecare dată şi au semnificaţie personală, reprezentând datele de naştere ale copiilor şi propria data de naştere. Celelalte două sunt numere noi pe care le-a jucat pentru această tragere şi au fost, în mod evident, o alegere inspirată.

'Să nu vă pierdeţi încrederea niciodată în Loteria Română, să jucaţi şi veţi câştiga. Câştigurile sunt pe bune, e ceva corect', este mesajul pe care cel mai proaspăt câştigător la Loto 6/49 l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române.

A aflat că este marele câştigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 urmărind, în direct, tragerile loto, aşa cum face de fiecare dată.

"Domnul Preutescu ne-a declarat că va continua să joace şi că speră să mai câştige. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreşte, în primul rând, să-şi ajute copiii. Reamintim că la tragerea Loto 6/49, de duminică, 2 iunie 2019, s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 2.898.134,80 lei (peste 610.000 de euro)", se spune în comunicat.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-021 din Tecuci şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc. Acesta este cel de-al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...