Câtă dreptate are omul ăsta: Doi măscărici PNL care-i plâng de milă șpăgăresei PSD

Câtă dreptate are omul ăsta: Doi măscărici PNL care-i plâng de milă șpăgăresei PSD

Reportaje-Liv e: AM SCAPAT DE DANCILA AM DAT DE DOI MASCARICI

„Pentru a clarifica ceea ce s-a întâmplat aseară, am dispus șefului Poliției Române să facă o verificare pentru modul de acțiune al polițiștilor” Marcel Vela, ministrul de interne PNL.

„Am să discut cu ministrul de Interne, vă promit. Nu putem încătuşa persoane bolnave care nu prezintă risc. Poate ar trebui adaptate procedurile” Victor Costache, ministrul sanatatii guvern PNL.

Declaratiile acestea sunt despre infractoarea Sorina Pintea care a fost adusa pur si simplu incatusata la audieri asa cum prevede legea in cazul infractorilor. Va reamintesc ca individa asta este fost ministru al sanatatii prinsa in flagrant luand spaga. Un caz de o gravitate deosebita datorita faptului ca spaga era luata de un fost ministru al sanatatii si in contextul in care spaga este luata pentru dotarea cu consumabile pentru o criza medicala mondiala asa cum se prefigureaza cea generata de coronavirus.

Deci intr-un gest inutil si inexplicabil doi politicieni PNL, ministri cheie, plang de mila si cer masuri pentru un infractor dovedit care este posibil sa fi adus prejudicii grave statului roman din postura de ministru spagar. Pentru ce? Pentru ca fost adus in catuse cum prevede legea? Trebuia sa ii puneti covor rosu bai cretinilor.

Dragii mei, oare voi intelegeti de ce sunt eu ingrijorat maxim si ar trebui sa fiti si voi? Ne paste o criza economica mondiala si posibil o criza medicala cum nu am trait noi in viata, echipajele de pe salvare si Smurd nu au masti si combinezoane, spitalele nu sunt pregatite, medicii sunt cu mâinile goale in fata unei posibile crize care poate bloca Sistemul de sanatate si asa praf si pulbere. In toata lumea se iau masuri fara precedent, Germania interzice exporturile de medicamente si consumabile medicale, SUA organizează spitale improvizate si ministrul sanatatii roman ce face? Moare lumea in spitalele infecte din lipsa de consumabile si nosocomiale si ministrul sanatatii ii plange de mila unui mare infractor dovedit care exact asta facea - fura din banii cu care trebuie dotate spitalele.

Pe de alta parte la granitele Greciei se fac eforturi disperate pentru blocarea valului de imigranti, alte tari iau masuri drastice pentru supravegherea carantinei si prevenirea furturilor de masti si dezinfectanti din spital (vezi Franta) iar ministrul nostru de interne ancheteaza politistii care au dus incatusata o infractoare dovedita in conditiile legii.

Sa ne fereasca Dumnezeu de o criza grava ca suntem singuri. Cu aceste personaje la conducere nu avem nici o sansa. In ciuda a câtiva oameni mai ok, PNL seamana din ce in ce mai mult cu PSD.

Costache si Vela va informez ca din pozitia de ministri veti fi direct raspunzatori pentru neglijenta in serviciu cu consecinte deosebit de grave in cazul in care explodeaza coronavirusul in Romania. Tara asta este satula de PSD si coruptie. Nu sunteti pusi acolo sa le plangeti de mila infractorilor.

De acum inainte matur cu voi pe jos asa cum am maturat cu PSD-ul cu ALDE, cu A3 si cu toti cei care si-au batut joc de tara asta de 30 de ani.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...